Innbakt biff
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Lag en spennende pakke med biff, krepsehaler, soltørkede tomater og smøreost. Pakk alt inn i butterdeig og be til en mystisk middag.
Ingredienser
porsjoner
-
2 stk. biff av ytrefilet storfe -
2 ss margarin eller olje -
0,5 ts salt -
0,25 ts pepper -
8 stk. krepsehaler -
2 ss smøreost , gjerne med krepsesmak -
4 stk. soltørkede tomater -
2 plater butterdeig -
1 stk. egg -
1 pose sjysaus
Slik gjør du
- Krydre biffene og brun dem raskt på sterk varme i ca. 1 minutt på hver side.
- Kjevle ut butterdeigplatene, og legg på biffene. Smør osten på toppen av biffene og legg på hakkede krepsehaler og soltørkede tomater. Pakk butterdeigen sammen, og trykk langs kantene med en gaffel.
- Pensle med sammenvispet egg, og stek på 200° C i 15 minutter.
- Lag sjysaus som anvist på posen. Tilsett hakkede soltørkede tomater.
Server med en grønn salat og eventuelt stekte poteter.