Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Hylleblomst- og appelsindram

Hylleblomst- og appelsindram

Ingredienser

1  porsjoner

En porsjon av denne oppskriften gir 1/2 liter brennevin som kan serveres som dram eller brukes i cocktails.

0.5 liter:

  • 30 stk. hylleblomstkroner
  • skall av 1 stk. appelsin
  • 0,5 l vodka

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Lag din egen spennende dram av blomstrende svarthyll – spennende å servere til skalldyr, eller som basis i coctails. Du kan også lage likør ved å tilsette sukker etter at drammen er silt.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

1  porsjoner

En porsjon av denne oppskriften gir 1/2 liter brennevin som kan serveres som dram eller brukes i cocktails.

0.5 liter:

  • 30 stk. hylleblomstkroner
  • skall av 1 stk. appelsin
  • 0,5 l vodka

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Oppbevar mørkt – sollys vil påvirke fargen.

Du kan også bytte ut vodka med gin og appelsin med sitron.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Slik sanker du de første ville vekstene

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12428, server:MP-PRD-WEB13 15.12.2024 22:49:39