Hummerkanapeer

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Lite sier fest som hummer. Ganske så luksuriøst, men veldig veldig godt. Lager du kanapeer med hummer kan luksusen deles på mange.

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. hummer ferdig kokt
  • 1 stk. stor baguette
  • 2 ss olivenolje
  • 1,5 dl majones
  • 1 ss sriracha (asiatisk chilisaus)
  • 1 stk. sitron
  • 0,5 ts kvernet pepper

Slik gjør du

  1. Rens hummer. Bruk kjøttet fra klør og hale.
  2. Sett stekeovnen på 180°C varmluft. Skjær baguetten i tynne skiver, og legg skivene på et stekebrett. Ringle over med olivenloje, og stek baguettskivene gylne. Det tar mellom fem om ti minutter.
  3. Bland sammen majones og siriracha. Smak til, om du ikke ønsker den for sterk.
  4. Fordel chilimajonesen på baguettskivene, og fordel hummerkjøttet over. Skjær sitron i skiver, og pynt hummerkanapeene med sitronskiver og kvernet pepper.