Hummerkanapeer
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Lite sier fest som hummer. Ganske så luksuriøst, men veldig veldig godt. Lager du kanapeer med hummer kan luksusen deles på mange.
Ingredienser
porsjoner
-
1 stk. hummer ferdig kokt -
1 stk. stor baguette -
2 ss olivenolje -
1,5 dl majones -
1 ss sriracha (asiatisk chilisaus) -
1 stk. sitron -
0,5 ts kvernet pepper
Slik gjør du
- Rens hummer. Bruk kjøttet fra klør og hale.
- Sett stekeovnen på 180°C varmluft. Skjær baguetten i tynne skiver, og legg skivene på et stekebrett. Ringle over med olivenloje, og stek baguettskivene gylne. Det tar mellom fem om ti minutter.
- Bland sammen majones og siriracha. Smak til, om du ikke ønsker den for sterk.
- Fordel chilimajonesen på baguettskivene, og fordel hummerkjøttet over. Skjær sitron i skiver, og pynt hummerkanapeene med sitronskiver og kvernet pepper.