Grønnsaksrøsti med fenalår
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Grønnsaksrøsti, eller rivekaker om du vil, er like enkelt å servere som vafler når du får gjester som stikker innom. Server røstiene med fenalår, rømme og gressløk.
Ingredienser
porsjoner
Grønnsaksrøsti:
-
8 stk. potet -
2 stk. gulrot -
100 g kålrot -
0,5 ts salt -
0,25 ts kvernet pepper
-
16 skiver fenalår -
3 dl lettrømme -
2 ss finhakket frisk gressløk
Slik gjør du
- Skrell poteter, gulrøtter og kålrot og riv grønnsakene på et rivjern.
- Legg grønnsakene over på et kjøkkenhåndkle og klem ut så mye vann du klarer. Ha grønnsakene tilbake i en bolle og bland inn salt og pepper.
- Varm opp en stekepanne og ha i olje. Klem ut små grønnsaksrøsti og stek dem gylne på begge sider.
Server grønnsaksrøstiene med rømme, skiver av fenalår og gressløk.