Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Grissini

Grissini

Ingredienser

porsjoner

Gir ca. 20 grissini

  • 0,5 pk gjær
  • 3 dl melk
  • 25 g smør
  • 1 ts salt
  • 6 dl hvetemel
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (5)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Grissini er godt og dekorativt følge til mange ulike retter.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Gir ca. 20 grissini

  • 0,5 pk gjær
  • 3 dl melk
  • 25 g smør
  • 1 ts salt
  • 6 dl hvetemel

Slik gjør du

  1. Smuldre gjær i lunken melk. Tilsett smeltet smør og salt. Arbeid inn mel til en smidig deig. La deigen heve i ca. 30 minutter eller i kjøleskap over natten.
  2. Del deigen i små emner og form dem til lange ”pølser” .
  3. Stek grissiniene på 175 °C i 25-30 minutter.
Sprut gjerne vann på grissiniene med en dusjeflaske og rull dem i linfrø før du steker dem.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Italienske favoritter

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB11 27.05.2024 10:10:47