Grillet bruschetta med tapenade og bakte tomater

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Dette er retten som gir gode sommerminner. Enkelt å lage på grillen.

Ingredienser

porsjoner
  • 4 skiver landbrød
  • 1 båt hvitløk
  • 4 ss olivenolje til pensling
  • 16 stk. rød cherrytomat
  • 2 ss olivenolje
  • 2 ts grovt salt
  • 4 ss tapenade
  • 0,25 potte frisk basilikum

Slik gjør du

  1. Del hvitløksbåten i to og gni dem over brødskivene. Pensle brødskivene med olivenolje på begge sider. Grill dem til de har fått en gyllen stekeskorpe.
  2. Legg tomatene i en ildfast form. Ha over olivenolje og strø på salt. Sett formen på grillen med lokk over i 8-10 minutter.
  3. Fordel tapenade og basilikum på skivene og topp med bakte tomater.