Grillet bruschetta med tapenade og bakte tomater
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Dette er retten som gir gode sommerminner. Enkelt å lage på grillen.
Ingredienser
porsjoner
-
4 skiver landbrød -
1 båt hvitløk -
4 ss olivenolje til pensling -
16 stk. rød cherrytomat -
2 ss olivenolje -
2 ts grovt salt -
4 ss tapenade -
0,25 potte frisk basilikum
Slik gjør du
- Del hvitløksbåten i to og gni dem over brødskivene. Pensle brødskivene med olivenolje på begge sider. Grill dem til de har fått en gyllen stekeskorpe.
- Legg tomatene i en ildfast form. Ha over olivenolje og strø på salt. Sett formen på grillen med lokk over i 8-10 minutter.
- Fordel tapenade og basilikum på skivene og topp med bakte tomater.