Fylte jalapeños med bacon

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Lyst til å servere noe spennende til gjestene dine? Her har vi fylt jalapeños med kremost og surret dem i bacon. Vi har beregnet to stk per porsjon. Perfekt å servere som snaks eller på tapasbordet.

Ingredienser

porsjoner
  • 8 stk. jalapeño
  • 125 g snøfrisk naturell
  • 150 g bacon

Slik gjør du

1. Del jalapeño i to og ta ut frøene.

For midlere smak: fjern både stilk og frø fra jalapeñoene.

2. Bruk en sprøytepose og fyll dem med kremost.

3. Surr dem inn i bacon. Stekes i 20-25 min på 225 °C, til baconet er gyllent. Legge gjerne de fylte jalapeñosene over på en tallerken med litt kjøkkenpapir for å la overflødig fett renne av.

Jalapeñoene kan også grilles. Bruk en grill med lokk. Legg dem på en varm grill på direkte varme, snu dem slik at du får en fin farge på baconet. Legg jalapeñoene på indirekte varme, og ha på lokket. De er ferdige etter ca. 20 minutter.