Flintstek med potetsalat

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Flintstek på grillen og en klassisk, kremet potetsalat - en sommerfavoritt hos mange! Grillmiddag som lett kan tilberedes i store porsjoner, og gjerne gjøres klar i forkant, dersom du skal ha gjester på middag.

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. flintstek
  • 2 ss nøytral olje

Potetsalat:

  • 1 kg potet
  • 4 stk. vårløk
  • 0,5 stk. løk
  • 2 stk. hel sylteagurk eller tilsvarende skivet sylteagurk
  • 2 dl lettrømme
  • 4 ss majones
  • 1 ss lake av syltet agurk
  • 1 ss soyasaus
  • 0,5 ts tabasco

Slik gjør du

Del flintstekene i 2 stykker og spis dem som biff, eller skjær den i skiver som en stek.

Potetsalaten kan med fordel lages dagen i forveien, så har du middagen klar på null tid når det er tid for servering!

bar