Fenalår med djevelegg

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Fenalår med djevelegg er både superenkelt og godt! Navnet djevelegg kommer av den sterke smaken som tabascoen gir. 

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. egg
  • 2 ss majones
  • 1 ts sitronsaft
  • 0,5 ts tabasco

  • 16 skiver fenalår
  • 1 dl sorte oliven
  • 0,25 bunt frisk gressløk

Slik gjør du

1. Kok eggene i 6-8 minutter til de er "smilende". Avkjøl i rennende, kaldt vann.

2. Del eggene i to på langs. Ta ut plommene og bland dem med ingrediensene til fyllet. 

3. Ha fyllet i en sprøytepose med tyll. Sprøyt fyllet tilbake i eggene.

4. Legg fenalårskivene på en tallerken og legg på djeveleggene! Pynt med oliven og gressløk.

Dette regnes ikke som en selvstendig rett, men bør være én av flere retter på et tapasbord. Andre retter som passer sammen med denne retten til en juletapas er soyamarinerte kyllingklubber, juleruller med juledipp, medister albondigas, capresetårn med kaspolsaus og ricottafiken.