Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Flintstek med potetsalat

Flintstek med potetsalat

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. flintstek
  • 2 ss nøytral olje

Potetsalat:

  • 1 kg potet
  • 4 stk. vårløk
  • 0,5 stk. løk
  • 2 stk. hel sylteagurk eller tilsvarende skivet sylteagurk
  • 2 dl lettrømme
  • 4 ss majones
  • 1 ss lake av syltet agurk
  • 1 ss soyasaus
  • 0,5 ts tabasco
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Flintstek på grillen og en klassisk, kremet potetsalat - en sommerfavoritt hos mange! Grillmiddag som lett kan tilberedes i store porsjoner, og gjerne gjøres klar i forkant, dersom du skal ha gjester på middag.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. flintstek
  • 2 ss nøytral olje

Potetsalat:

  • 1 kg potet
  • 4 stk. vårløk
  • 0,5 stk. løk
  • 2 stk. hel sylteagurk eller tilsvarende skivet sylteagurk
  • 2 dl lettrømme
  • 4 ss majones
  • 1 ss lake av syltet agurk
  • 1 ss soyasaus
  • 0,5 ts tabasco

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Når du griller på direkte varme grilles maten rett over varmekilden. Når grillingen skjer på indirekte varme ligger maten under lokk litt vekk fra varmekilden, i "den litt kaldere sonen".

Del flintstekene i 2 stykker og spis dem som biff, eller skjær den i skiver som en stek.

Potetsalaten kan med fordel lages dagen i forveien, så har du middagen klar på null tid når det er tid for servering!

Flintstek med potetsalat

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB12 09.05.2024 11:30:13