Eltefri pizza med reinsdyrskav, granateple og spinat

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Denne pizzaen krever litt planlegging, men lite arbeid. Deigen lager du kvelden før pizzaen skal på bordet. Resultatet: En utrolig sprø og god pizzabunn som toppes med smakfullt reinsdyrkjøtt, syrlig granateple og frisk spinat. Nam!

Ingredienser

4  porsjoner

Eltefri pizzadeig:

  • 500 g hvetemel
  • 0,25 ts tørrgjær
  • 1,5 ts salt
  • 3,5 dl kaldt vann

Hvit pizzasaus:

  • 2 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • 1 stk. finhakket rød chili
  • 2 båter revet hvitløk
  • 1 ss finhakket frisk timian

Pizzafyll:

  • 2 stk. mozzarella
  • 1 stk. rødløk
  • 1 stk. granateple
  • 1 pk babyspinat (á 60 g)
  • 250 g reinsdyrskav

Slik gjør du