Eltefri pizza med reinsdyrskav, granateple og spinat
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Denne pizzaen krever litt planlegging, men lite arbeid. Deigen lager du kvelden før pizzaen skal på bordet. Resultatet: En utrolig sprø og god pizzabunn som toppes med smakfullt reinsdyrkjøtt, syrlig granateple og frisk spinat. Nam!
Ingredienser
4 porsjoner
Eltefri pizzadeig:
-
500 g hvetemel -
0,25 ts tørrgjær -
1,5 ts salt -
3,5 dl kaldt vann
Hvit pizzasaus:
-
2 dl crème fraîche orginal, 35 % -
1 stk. finhakket rød chili -
2 båter revet hvitløk -
1 ss finhakket frisk timian
Pizzafyll:
-
2 stk. mozzarella -
1 stk. rødløk -
1 stk. granateple -
1 pk babyspinat (á 60 g) -
250 g reinsdyrskav