Elgschnitzel
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Det blir et saftig og spennende resultat når en biff bankes flat og fylles. Vend den i mel og krydder så får du en sprø og knasende stekeskorpe.
Ingredienser
porsjoner
-
600 g ytrefilet av elg -
4 skiver spekeskinke -
4 skiver jarlsberg eller ridder -
2 ss hakket frisk kruspersille -
2 ss hvetemel -
1 ts salt -
0,5 ts pepper -
2 ss smør
Pasta og grønnsaker:
-
2 stk. gulrot -
1 stk. purre -
2 pk fersk tagliatelle -
1 ss smør -
2 ss hakket frisk kruspersille
Stekte kantareller:
-
200 g kantarell -
3 ss smør -
0,5 ts salt -
0,5 ts pepper
Slik gjør du
Server de fylte elgschnitzlene med fersk pasta, grønnsaker og sopp.