Dadler med bacon

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Dadler med bacon er den perfekte tapas når du vil lage noe skikkelig godt, som også er enkelt og krever minimalt med utstyr. Perfekt å ha med som ditt bidrag til tapasbordet på vennefesten eller å servere som snacks til gjestene dine.

Ingredienser

porsjoner
  • 8 stk. stenfrie dadler
  • 4 skiver bacon

Slik gjør du

  1.  Ta ut steinene fra dadlene, og surr en halv skive bacon rundt hver daddel. Fest gjerne med en liten tannpirker (uten smak).
  2. Stek på 200 °C i 10-15minutter, eller til de har fått en sprø konsistens. Du kan også legge dadlene på grillen i ca. 3-4 minutter, og så er de klare for servering. 

De er aller best når de er litt lune. Hvis du lager de ferdig i forkant av servering kan du gjerne lune de litt i ovnen. Men, de er også gode når de er kalde. 

I stedet for dadler kan du også bruke frisk frukt som fersken, aprikoser, ananas, mango og så videre.