Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Carpaccio av rødbeter med fetakrem

Carpaccio av rødbeter med fetakrem

Ingredienser

4  porsjoner

Saltbakte rødbeter:

  • ca. 800 g rødbete
  • 500 g grovt salt

Fetakrem:

  • 200 g fetaost
  • 2 ss lettrømme
  • 1 ts honning
  • 0,5 ts revet sitronskall

Topping:

  • 1 ss frisk gressløk
  • 2 ss sprøstekt løk
  • 2 ts olivenolje
  • 1 ts honning

Oppskriftsintroduksjon

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

4  porsjoner

Saltbakte rødbeter:

  • ca. 800 g rødbete
  • 500 g grovt salt

Fetakrem:

  • 200 g fetaost
  • 2 ss lettrømme
  • 1 ts honning
  • 0,5 ts revet sitronskall

Topping:

  • 1 ss frisk gressløk
  • 2 ss sprøstekt løk
  • 2 ts olivenolje
  • 1 ts honning

Slik gjør du

Saltbakte rødbeter kan med fordel lages dagen i forveien, så sparer du tid både på ovnsbaking og avkjøling på selve dagen.

trinn du kan merke av

Har du lyst til å lage hjemmelaget sprøstekt løk? Det er enklere enn du kanskje tror! Se vår oppskrift her. 

Server carpaccio som en delerett, eller som forrett i middagsselskapet.

Carpaccio av rødbeter med fetakrem

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.17300, server:MP-PRD-WEB15 05.12.2025 09:27:27