Butterdeigsnurrer
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Hva med en liten appetittvekker og et glass før maten?
Ingredienser
-
3 plater butterdeig -
1 boks salsa , evt. tapenade -
100 g røkt kalkunpålegg eller annet kjøttpålegg -
100 g revet hvitost
Slik gjør du
1. Tin butterdeigplatene i ca. 15 minutter og kjevle dem ut til dobbel størrelse.
2. Smør deigplatene med et tynt lag salsa og fordel kalkunpålegg og ost over. Rull deigplatene hardt sammen til pølser. Skjær pølsene i 2-3 cm tykke skiver og legg dem på bakepapirkledd stekebrett.
3. Pensle butterdeigpølsene med sammenvispet egg og stek snurrene ved 225 °C i 8-10 minutter eller til de har blitt gylne.
Server butterdeigsnurrer som appetittvekkere i følge med noe godt i glasset.