Butterdeigsnurrer

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Hva med en liten appetittvekker og et glass før maten?

Ingredienser

  • 3 plater butterdeig
  • 1 boks salsa , evt. tapenade
  • 100 g røkt kalkunpålegg eller annet kjøttpålegg
  • 100 g revet hvitost

Slik gjør du

1. Tin butterdeigplatene i ca. 15 minutter og kjevle dem ut til dobbel størrelse.

2. Smør deigplatene med et tynt lag salsa og fordel kalkunpålegg og ost over. Rull deigplatene hardt sammen til pølser. Skjær pølsene i 2-3 cm tykke skiver og legg dem på bakepapirkledd stekebrett.

3. Pensle butterdeigpølsene med sammenvispet egg og stek snurrene ved 225 °C i 8-10 minutter eller til de har blitt gylne.

Server butterdeigsnurrer som appetittvekkere i følge med noe godt i glasset.