Bryllupskake i 3 etasjer
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Avansert
Det er vel ingen kaker som kan matche en hjemmelaget bryllupskake på smak! Denne imponerende og lekre kaken er fylt med friske jordbær og en syrlig fromasj av lime - en uslåelig og spennende kombinasjon!
Ingredienser
40 porsjoner
Stort sukkerbrød:
-
7 stk. egg -
210 g sukker -
110 g hvetemel -
100 g malte mandler -
1 ts bakepulver
Middels sukkerbrød:
-
4 stk. egg -
120 g sukker -
60 g hvetemel -
60 g malte mandler -
0,5 ts bakepulver
Lite sukkerbrød:
-
2 stk. egg -
60 g sukker -
30 g hvetemel -
30 g malte mandler -
0,33 ts bakepulver
Frisk fromasj:
-
28 stk. gelatinplater -
12 stk. egg -
4 dl sukker -
12 dl kremfløte -
saft av
4 stk. lime -
1 potte frisk sitronmelisse -
1 potte frisk mynte
Fyll og pynt:
-
2 dl lett utvannet madeira , melk eller fruktsaft til dynking -
ca.
1 kg jordbær -
ca.
2 kg marsipan -
ca.
10 dråper rød konditorfarge -
ca.
5 dråper gul konditorfarge -
ca.
5 dråper grønn konditorfarge -
6 dl kremfløte -
1 ss sukker