Bryllupskake i 3 etasjer

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Det er vel ingen kaker som kan matche en hjemmelaget bryllupskake på smak! Denne imponerende og lekre kaken er fylt med friske jordbær og en syrlig fromasj av lime - en uslåelig og spennende kombinasjon! 

Ingredienser

40  porsjoner

Stort sukkerbrød:

  • 7 stk. egg
  • 210 g sukker
  • 110 g hvetemel
  • 100 g malte mandler
  • 1 ts bakepulver

Middels sukkerbrød:

  • 4 stk. egg
  • 120 g sukker
  • 60 g hvetemel
  • 60 g malte mandler
  • 0,5 ts bakepulver

Lite sukkerbrød:

  • 2 stk. egg
  • 60 g sukker
  • 30 g hvetemel
  • 30 g malte mandler
  • 0,33 ts bakepulver

Frisk fromasj:

  • 28 stk. gelatinplater
  • 12 stk. egg
  • 4 dl sukker
  • 12 dl kremfløte
  • saft av 4 stk. lime
  • 1 potte frisk sitronmelisse
  • 1 potte frisk mynte

Fyll og pynt:

  • 2 dl lett utvannet madeira , melk eller fruktsaft til dynking
  • ca. 1 kg jordbær
  • ca. 2 kg marsipan
  • ca. 10 dråper rød konditorfarge
  • ca. 5 dråper gul konditorfarge
  • ca. 5 dråper grønn konditorfarge
  • 6 dl kremfløte
  • 1 ss sukker

Slik gjør du