Bruschettavaffel
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Norske vafler kan serveres like spennende som russisk blini eller spanske bruschetta. Prøv disse som en spennende forrett eller små appetittvekkere.
Ingredienser
porsjoner
-
4 stk. egg -
150 g smør -
250 g hvetemel eller speltmel -
2 dl melk -
2 dl vann -
0,5 ts salt -
65 g finrevet parmesan
Tilbehør:
-
1 dl lettrømme -
100 g pillede reker -
ca.
1 ts pepperrot på tube -
0,5 bunt frisk dill -
6 skiver spekeskinke i strimler -
4 ss hakket frisk gressløk
Slik gjør du
1. Bland alle ingrediensene til vaffelrøren og la den svelle 15 minutter.
2. Stek vaflene ved god varme.
Server vaflene med rømme tilsatt litt pepperrot og pynt med reker og dill, rømme med strimlet spekeskinke og hakket gressløk.