Bruschettavaffel

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Norske vafler kan serveres like spennende som russisk blini eller spanske bruschetta. Prøv disse som en spennende forrett eller små appetittvekkere.

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. egg
  • 150 g smør
  • 250 g hvetemel eller speltmel
  • 2 dl melk
  • 2 dl vann
  • 0,5 ts salt
  • 65 g finrevet parmesan

Tilbehør:

  • 1 dl lettrømme
  • 100 g pillede reker
  • ca. 1 ts pepperrot på tube
  • 0,5 bunt frisk dill
  • 6 skiver spekeskinke i strimler
  • 4 ss hakket frisk gressløk

Slik gjør du

1. Bland alle ingrediensene til vaffelrøren og la den svelle 15 minutter.

2. Stek vaflene ved god varme.

Server vaflene med rømme tilsatt litt pepperrot og pynt med reker og dill, rømme med strimlet spekeskinke og hakket gressløk.