Bruschetta med kremost og reinsdyrskav

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Reinsdyrskav som tapas? Selvfølgelig! Server små bruschetta med skav, kremost og tyttebær som del av et større tapasbord. Enkelt, eksotisk og fantastisk godt!

Ingredienser

porsjoner
  • 250 g reinsdyrskav
  • 1,5 ss smør til steking
  • 0,5 ts malt kanel
  • 0,25 ts malt kardemomme
  • 0,5 ts salt

  • 10 skiver baguette
  • 1 ss nøytral olje til steking
  • 0,5 beger kremost med urter , gjerne timian og rødløk
  • 5 ts rørt tyttebær

Slik gjør du

  1. Skjær baguette i skiver. Stek skivene gylne i litt olje i en stekepanne. Legg stekte skiver baguette over på et ark tørkepapir slik at fettet renner av.
  2. Stek halvtint reinsdyrskav raskt i en varm stekepanne med litt smør. Ha over kanel og kardemomme, smak til med salt.
  3. Smør baguetteskiver med kremost. Ha på reinsdyrskav og rørte tyttebær.
Du kan også bruke suovas, skavet røkt reinsdyrkjøtt, i stedet for vanlig reinsdyrskav som vi har brukt her. Retten er ikke bare supergod på tapasbordet, men egner seg også som en enkel forrett.