Bruschetta med kremost og reinsdyrskav
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Reinsdyrskav som tapas? Selvfølgelig! Server små bruschetta med skav, kremost og tyttebær som del av et større tapasbord. Enkelt, eksotisk og fantastisk godt!
Ingredienser
porsjoner
-
250 g reinsdyrskav -
1,5 ss smør til steking -
0,5 ts malt kanel -
0,25 ts malt kardemomme -
0,5 ts salt
-
10 skiver baguette -
1 ss nøytral olje til steking -
0,5 beger kremost med urter , gjerne timian og rødløk -
5 ts rørt tyttebær
Slik gjør du
- Skjær baguette i skiver. Stek skivene gylne i litt olje i en stekepanne. Legg stekte skiver baguette over på et ark tørkepapir slik at fettet renner av.
- Stek halvtint reinsdyrskav raskt i en varm stekepanne med litt smør. Ha over kanel og kardemomme, smak til med salt.
- Smør baguetteskiver med kremost. Ha på reinsdyrskav og rørte tyttebær.
Du kan også bruke suovas, skavet røkt reinsdyrkjøtt, i stedet for vanlig reinsdyrskav som vi har brukt her. Retten er ikke bare supergod på tapasbordet, men egner seg også som en enkel forrett.