Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Bønnesalat

Bønnesalat

Ingredienser

porsjoner
  • 2 bokser hermetiske røde bønner eller annen type bønner
  • 1 stk. rødløk
  • 2 stk. gul paprika
  • 0,5 stk. purre
  • 2 ss hakkede friske urter f.eks persille, koriander eller basilikum
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ss sitronsaft
  • 0,5 ts nykvernet pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Kjempegodt på en tapasbuffet eller som erstatter for poteter og grønnsaker som tilbehør til kjøttet. Og ikke minst som følge til juleskinka!

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 2 bokser hermetiske røde bønner eller annen type bønner
  • 1 stk. rødløk
  • 2 stk. gul paprika
  • 0,5 stk. purre
  • 2 ss hakkede friske urter f.eks persille, koriander eller basilikum
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ss sitronsaft
  • 0,5 ts nykvernet pepper

Slik gjør du

1. Sil av bønnene i et dørslag. Del paprika, løk og purre i biter og ringer. Bland sammen.

2. Tilsett urter, olje, sitronsaft og pepper. Salaten bør stå og trekke et par timer før servering.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8570, server:MP-PRD-WEB12 16.04.2024 09:54:38