Bløtkake

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En bløtkake smaker like godt til 17. mai som til en konfirmasjon eller bursdag. Vår kake er bakt med norske egg, og det luftige sukkerbrødet er fylt med et syrlig jordbærsyltetøy, pisket krem, banan og valnøtter. Nam!

Ingredienser

16  porsjoner

Sukkerbrød:

  • 5 stk. egg
  • 150 g sukker
  • 150 g hvetemel
  • 1 ts bakepulver
  • 3 pk kremfløte
  • 2 ss melis
  • 1 kg jordbær

Fyll og pynt:

  • ca. 1 dl melk eller eplejuice til dynking
  • 8 ss jordbærsyltetøy
  • 50 g grovhakkede valnøttkjerner
  • 1 stk. banan i skiver

Slik gjør du

bar
bar
bar
bar
bar
bar
bar
bar
bar
bar
bar