Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Asparges med bolzanosaus

Asparges med bolzanosaus

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g frisk grønn asparges

Bolzanosaus:

  • 4 stk. egg
  • 1 ss dijonsennep
  • 1 dl rapsolje
  • 1 ss hvitvinseddik
  • saften av 0,5 stk. sitron
  • 1 ss finhakket frisk kruspersille
  • 2 ss finsnittet frisk gressløk
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g frisk grønn asparges

Bolzanosaus:

  • 4 stk. egg
  • 1 ss dijonsennep
  • 1 dl rapsolje
  • 1 ss hvitvinseddik
  • saften av 0,5 stk. sitron
  • 1 ss finhakket frisk kruspersille
  • 2 ss finsnittet frisk gressløk

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Dette er en klassisk saus fra byen Bolzano nord-øst i Italia. Der serveres den som oftest med friske asparges. Den er til forveksling lik den franske sauce Gribiche og lages som en majones, men med kokte egg.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Rabarbra, asparges og jordbær – sesong for de norske vårfavorittene

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8570, server:MP-PRD-WEB14 16.04.2024 09:19:50