Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Ananassalsa

Ananassalsa

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. frisk ananas
  • 2 stk. vårløk
  • 2 stk. rød chili
  • 0,5 stk. rødløk
  • 1 potte frisk koriander
  • 3 ss olivenolje
  • 3 ss sesamolje
  • saft og finrevet skall av 1 stk. lime
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Dette er en saftig og spicy ananassalsa som fungerer utmerket som tilbehør til grillmat, og kanskje spesielt godt til grillet eller stekt svinekjøtt. Den tåler godt å stå i kjøleskapet i noen dager. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. frisk ananas
  • 2 stk. vårløk
  • 2 stk. rød chili
  • 0,5 stk. rødløk
  • 1 potte frisk koriander
  • 3 ss olivenolje
  • 3 ss sesamolje
  • saft og finrevet skall av 1 stk. lime

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Bruk gjerne ananaskjernen som frisk smaksgiver i en karaffel med vann.

Hvis du skal bruke ananasen som serveringsskål bør du dele ananasen i to på midten og skjære med en skarp kniv på innsiden, rundt langs kanten. Skjær også noen snitt innover i ananaskjøttet. Bruk en skje til å vippe ut ananasbitene.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB12 22.05.2024 01:10:25