Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Aïoli med sting!

Aïoli med sting!

Ingredienser

porsjoner
  • 1 pk majones
  • 2 båter hvitløk , finhakket
  • 1 ss dijonsennep
  • 3 ss sitronsaft
  • 2 dråper tabasco
  • 1 ts worchestershiresaus
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Aïoli er kjempegodt til brød alene eller under kjøttpålegg/spekeskinke.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 pk majones
  • 2 båter hvitløk , finhakket
  • 1 ss dijonsennep
  • 3 ss sitronsaft
  • 2 dråper tabasco
  • 1 ts worchestershiresaus
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Slik gjør du

1. Bland alt godt sammen. La det gjerne stå å trekke smak en liten stund før servering.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.7088, server:MP-PRD-WEB14 02.12.2023 16:41:45