Vegetarisk blomkålpizza

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Denne pizzaen holdes klassisk ved bruk av en hvit pizzasaus og potet som topping. Vi har valgt å gjøre denne enda litt mer spennende ved å tilsette squash, pinjekjerner, trøffelolje og timian!

Ingredienser

porsjoner

Blomkålbunn:

  • 1 stk. blomkål
  • 3 ss potetmel
  • 2 dl parmesan
  • 1 båt hvitløk
  • 2 stk. egg

Saus:

  • 1 boks crème fraîche lett, 18 %
  • 2 dl parmesan
  • 1 båt hvitløk
  • 0,5 ts salt (ev. trøffelsalt)
  • 0,5 ts pepper

Topping:

  • 1 stk. grønn squash
  • 3 stk. potet
  • 1 stk. mozzarella
  • 2 ss pinjekjerner
  • 1 ss trøffelolje
  • 1 bunt frisk timian

Slik gjør du

Server nystekt blomkålpizza med ristede pinjekjerner, trøffelolje og frisk timian.  

bar