Vaffel med egg og bacon

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Lyst på noe godt til frokost? Hva med en frokostvaffel toppet med sprøstekt bacon, et herlig speilegg og friskt grønt? Perfekt start på dagen!

Ingredienser

porsjoner

Vaffelrøre:

  • 2 dl hvetemel
  • 1 dl maismel
  • 1 ts salt
  • 1 ts tørrgjær
  • 50 g smeltet smør
  • 2 dl romtemperert melk
  • 2 ss finhakket frisk gressløk
  • 1 stk. egg

Topping:

  • 2 stk. hermetiske maiskolber
  • 3 stk. vårløk
  • 3 stk. tomat
  • 1 ss nøytral olje
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 200 g bacon
  • 6 stk. egg

Slik gjør du

Server vafler toppet med maisblanding, sprøstekt bacon og stekt speilegg. Litt ertespirer smaker også godt til.