Stekt sei med risoni

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Sei er mild og god i smaken, og er ofte en fisk som barna liker. Sammen med pestorisoni og en deilig varm tomatsalat blir det italiensk schwung over seien.

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g seifilet
  • 1 ss margarin
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 0,5 stk. sitron

Pestorisoni:

  • 125 g risoni (orzo)
  • 4 ss pesto

Tilbehør:

  • 4 stk. tomat
  • 1 stk. løk
  • 1 båt hvitløk
  • 1 ss olivenolje
  • 1 potte frisk basilikum

Slik gjør du

5. Bland risoni med pesto og server.

Her kan du bruke annen type hvitfisk som torsk, skrei, brosme eller lange.
Bland gjerne inn litt parmesan i risonien så får du en fyldigere smak.