Sandwich med grillet ørret

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ta vare på restene når du griller fisk! Rester av grillet ørret, laks eller annen fisk danner grunnlaget for lunsj eller middag dagen etter, og det er ikke mye som skal til for å få et skikkelig deilig og mettende måltid. La deg inspirere til å bruke opp restene med denne oppskriften, og bruk det du har!

Ingredienser

porsjoner
  • ca. 200 g ferdig grillet ørret eller annen fisk
  • 2 skiver brød , gjerne surdeigsbrød
  • 2 ss smør
  • 0,5 stk. hodesalat
  • 0,5 stk. agurk
  • 2 stk. reddik
  • 1 stk. vårløk

Dressing:

  • 1 dl lettrømme
  • ca. 0,5 dl melk
  • 1 ts sukker
  • 2 ss sitronsaft
  • 2 stilker frisk dill

Slik gjør du

bar