Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Sommerskinke med nykål

Sommerskinke med nykål

Ingredienser

porsjoner
  • ca. 500 g sommerskinke
  • 1 stk. nykål, sommerkål
  • 2 stk. vårløk
  • 2 ss smør eller margarin
  • 1 ss vann

Dressing:

  • 1 ss sennep
  • 1 ss sukker
  • 2 ss sitronsaft eller hvitvinseddik
  • 1 båt finrevet hvitløk
  • ca. 3 ss olivenolje
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ferdig røkt og kokt sommerskinke er enkel sommermat og supert å ty til når lysten til å stå over grytene er liten. Skinken kan serveres både kald og varm, og tilbehøret kan du variere på mange måter med sesongens fantastiske ferske norske grønnsaker og poteter. Vi serverer vår sommerskinke med nydelig nykål og en frisk sennepsdressing.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • ca. 500 g sommerskinke
  • 1 stk. nykål, sommerkål
  • 2 stk. vårløk
  • 2 ss smør eller margarin
  • 1 ss vann

Dressing:

  • 1 ss sennep
  • 1 ss sukker
  • 2 ss sitronsaft eller hvitvinseddik
  • 1 båt finrevet hvitløk
  • ca. 3 ss olivenolje

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Små nypoteter kan godt serveres til.

Sommerskinke med nykål

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9668, server:MP-PRD-WEB12 22.06.2024 10:59:39