Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Røkt svinekam med fløtegratinerte poteter og rødvinssaus er en smakfull klassiker til søndagsmiddagen som aldri skuffer. Den krever litt tid i ovnen, men er alltid verdt det.
Bruk en skje og ikke en visp når du rører inn smøret , da beholder du sausen blank og fin. Luft gjør denne typen saus matt.
Bruker du røkt svinekam på beinet er det lurt å holde godt i selve kjøttdelen når du skal skjære beinet av. Bruk en skarp kniv og før den med lange snitt langs kambenet. Følg kambenet hele veien frem til du har løsnet kjøttet helt fra beinet.
Denne retten funker også ypperlig med peppersaus eller ovnsbakte småpoteter.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.