Ratatouille med aubergine

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ratatouille er en smakfull og anvendelig grønnsaksrøre som stammer fra det sydlige Frankrike. Bruk den som tilbehør til kjøtt eller fisk, på pasta eller som fyll i pizza eller lasagne. 

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. rødløk
  • 2 stk. aubergine
  • 2 stk. grønn squash
  • 2 stk. rød paprika
  • 6 stk. tomat
  • 4 båter hvitløk
  • 0,5 potte frisk basilikum
  • 3 ss olivenolje
  • 1 boks hakkede tomater
  • 1 ts tørket timian
  • 1 ss balsamicoeddik
  • 0,5 stk. sitron
  • 0,5 ss sukker

Slik gjør du

Dette er en stor porsjon som godt kan brukes til flere retter. Ratatouille er også fin å fryse.

bar