Pytt i panne med ribberester

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Pytt i panne er en super rett for å bruke opp rester! Her har vi en varianter med ribberester, servert med knasende gode røstipoteter og stekte egg! 

Ingredienser

4  porsjoner
  • 800 g stekt ribbe
  • 6 stk. gulrot
  • 600 g kålrot
  • 600 g hodekål
  • 3 stk. løk
  • 1 stk. purre
  • 2 stk. hvitløk
  • 100 g smør
  • 3 dl kaffe
  • 5 dl oksekraft
  • 2 dl rødvinseddik

Røsti:

  • 1 kg bakepotet
  • 1 stk. sjalottløk
  • 1 ss frisk salvie
  • 1 ss frisk timian
  • 2 ss nøytral olje

Til servering:

  • 4 stk. egg
  • 2 ss finhakket frisk persille

Slik gjør du

bar