Pytt-i-panne med grønnsaker

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Hverdagsmat med rester fra grønnsaksskuffen! Vi fant både sopp, rotselleri og kålrot, hva finner du? Bruk det du har, topp med et stekt egg eller to, og server med sylteagurk og rødbete. 

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g frisk sjampinjong
  • 800 g potet
  • 2 stk. gulrot
  • 200 g sellerirot
  • 200 g kålrot
  • 2 stk. løk
  • 3 ss rapsolje
  • 1 ts salt (gjerne urtesalt)
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 4 stk. stekt eller posjert egg

Slik gjør du

Dryss raust med hakket persille over før servering. Fordel på tallerkener og topp med et stekt egg. Server gjerne med sylteagurker eller syltede rødbeter. Mange vil også ha ketchup eller en god sennep til.