Pitapizza med tandoorikylling

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Lyst på en rask og enkel pizza? Pitapizza er løsningen - og toppes den med tandoorikrydret kylling og fetaost, garanterer vi at den blir en fast rett på middagsrepertoaret ditt. Toppet med agurksalsa smaker pitapizzaen rett og slett superdigg!

Ingredienser

porsjoner
  • 1 pk kylling lårfilet (á 500 g)
  • 2 ss margarin til steking
  • 1 ss tandoorikrydder
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 6 stk. pitabrød
  • 3 ss crème fraîche orginal, 35 %
  • 1 pk fetaost (á 200 g)

Agurksalsa:

  • 0,5 stk. agurk
  • 1 stk. rødløk
  • 0,5 pk finhakket bladpersille
  • 1 ss olivenolje
  • skall og saft av 0,5 stk. sitron
  • 0,5 ts kvernet pepper

Slik gjør du

Server pitapizzaene med den friske agurksalsaen til.