Pastasalat med kalkun
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Pastasalat er alltid populært! Vi har laget en frisk og sommerlig variant med kalkunfilet og mye frukt. Salaten er super om du har rester av kylling eller kalkun, og her er det store muligheter for å varier salaten med det du har i huset, eller det du er glad i.
Ingredienser
porsjoner
-
200 g tørre pastaskruer -
400 g kalkunfilet eller ferdig stekt kalkun- eller kyllingkjøtt -
0,5 pk blå druer -
1 stk. mango -
250 g vannmelon -
1 stk. grapefrukt -
1 pk crispisalat eller annen frisk salat
Karrisaus:
-
75 g majones -
1 ts karri eller mer -
2 dl yoghurt naturell eller gresk yoghurt -
1 ts sukker
Slik gjør du
Server karrisausen ved siden av salaten. Server gjerne godt, ferskt brød sammen med salaten. Vil du variere salaten, så legg til eller bytt ut ingredienser ut fra det du liker eller har tilgjengelig. Mengder er ikke så viktig. Forslag til ingredienser som passer i salaten: eple, pære, ananas, vårløk, paprika, ulike salatsorter, valnøtter, sukkererter mm.