Ost- og skinkehorn

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Deilige horn fylt med ost og skinke er herlig å servere rykende ferske rett fra stekeovnen, men egner seg så klart også i matpakka og som turmat (de kan varmes på bålet!). Lag dobbel porsjon når du først er i gang, så har du deilige horn på luringa i fryseren når du har lyst på noe godt!

Ingredienser

porsjoner
  • 1 kg hvetemel
  • 1 pose tørrgjær
  • 2 ss sukker
  • 1 ts salt
  • 65 g margarin
  • 2,5 dl melk
  • 3 dl vann
  • 1 stk. egg til pensling
  • 2 dl sesamfrø eller valmuefrø til pynt

Ost- og skinkefyll:

  • 18 skiver kokt skinke
  • 36 skiver hvitost

Slik gjør du

 

Hornene er aller best når de er nystekte, men egner seg også godt til frysing. 

bar