Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Ovnspannekake med bacon

Ovnspannekake med bacon

Ingredienser

porsjoner
  • 6 stk. egg
  • 2,5 dl melk
  • 2,5 dl hvetemel
  • 50 g smør eller margarin

Til servering:

  • 150 g bacon
  • 100 g blåbær eller blåbærsyltetøy
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (9)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Elsker du pannekaker, men synes det tar for lang tid å steke dem? Sleng hele røra i stekeovnen, da vel! Vi lover at denne fluffy ovnspannekaken toppet med bacon og blåbær får bein å gå på i det øyeblikket du setter den på bordet!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 6 stk. egg
  • 2,5 dl melk
  • 2,5 dl hvetemel
  • 50 g smør eller margarin

Til servering:

  • 150 g bacon
  • 100 g blåbær eller blåbærsyltetøy

Slik gjør du

Forvarm stekeovnen til 225 °C.

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: All verdens pannekaker

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB11 17.07.2024 18:27:50