Nakkekoteletter med spinat og hvite bønner

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Nakkekoteletter er takknemlig mat å ty til i en travel hverdag. Raskt, smakfullt og rimelig - stort bedre kan det ikke bli. Og her er tilbehøret ferdig før du får telt til tre, spinaten skal bare så vidt i den varme pannen før den er klar til servering.

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. nakkekoteletter av svin
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts peppermiks
  • 2 ss nøytral olje til steking

Spinat og hvite bønner:

  • 2 båter hvitløk
  • 1 boks hvite bønner (ferdig kokt)
  • 1 pk sukkererter
  • 250 g frisk spinat
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

bar
bar
bar

Server de saftige nakkekotelettene med stekt spinat og bønner.