Langpannekake med gresskar

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En saftig og superenkel gresskarkake i langpanne! Perfekt å lage om du har gresskarkjøtt til overs etter å ha skåret ut Halloweengresskar. 

Ingredienser

1  porsjoner
  • 4 stk. egg
  • 4 dl gresskarpuré
  • 1,5 dl nøytral nøytral olje
  • 400 g sukker
  • 225 g hvetemel
  • 1,5 ts bakepulver
  • 0,5 ts natron
  • 0,5 ts salt
  • 2 ts malt kanel
  • 0,5 ts malt ingefær
  • 0,25 ts malt nellik
  • 0,25 ts malt muskat

Glasur:

  • 200 g melis
  • 200 g smør
  • 125 g kremost naturell
  • 2 ss grovhakkede gresskarkjerner til pynt
  • 2 ss lønnesirup til pynt (kan sløyfes)

Slik gjør du