Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Langpannekake med gresskar

Langpannekake med gresskar

Ingredienser

1  porsjoner

Du får ca. 24 kakestykker av langpannekaken.

  • 4 stk. egg
  • 4 dl gresskarpuré
  • 1,5 dl nøytral nøytral olje
  • 400 g sukker
  • 225 g hvetemel
  • 1,5 ts bakepulver
  • 0,5 ts natron
  • 0,5 ts salt
  • 2 ts malt kanel
  • 0,5 ts malt ingefær
  • 0,25 ts malt nellik
  • 0,25 ts malt muskat

Glasur:

  • 200 g melis
  • 200 g smør
  • 125 g kremost naturell
  • 2 ss grovhakkede gresskarkjerner til pynt
  • 2 ss lønnesirup til pynt (kan sløyfes)
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (4)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En saftig og superenkel gresskarkake i langpanne! Perfekt å lage om du har gresskarkjøtt til overs etter å ha skåret ut Halloweengresskar. 

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

1  porsjoner

Du får ca. 24 kakestykker av langpannekaken.

  • 4 stk. egg
  • 4 dl gresskarpuré
  • 1,5 dl nøytral nøytral olje
  • 400 g sukker
  • 225 g hvetemel
  • 1,5 ts bakepulver
  • 0,5 ts natron
  • 0,5 ts salt
  • 2 ts malt kanel
  • 0,5 ts malt ingefær
  • 0,25 ts malt nellik
  • 0,25 ts malt muskat

Glasur:

  • 200 g melis
  • 200 g smør
  • 125 g kremost naturell
  • 2 ss grovhakkede gresskarkjerner til pynt
  • 2 ss lønnesirup til pynt (kan sløyfes)

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Spis gresskar på Halloween

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.7869, server:MP-PRD-WEB13 02.03.2024 02:08:49