Krydret fiskeburger med chilimajones

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Sei er en super fisk vi godt kan spise mer av. Seifilet er ofte rimeligere enn annen fisk, har massesmak og er anvendelig til mangeflotte fiskeretter. Gjør en vri på fiskemiddagen og server denstekte seifileten i burgerbrød sammen med salat og en sprek chilimajones! Dette kan lett bli en ny fiskefavoritt i familien!

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g seifilet
  • 2 ss hvetemel
  • 0,25 ts paprikapulver
  • 0,25 ts tørket timian
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 4 ss maisolje
  • 4 stk. hamburgerbrød
  • 0,5 pk ruccula á 65 g
  • 0,5 stk. rødløk

Squashsalat:

  • 0,5 stk. grønn squash
  • 1 ss hvitvinseddik
  • 0,5 ts sukker

Chilimajones:

  • 2 ss majones
  • 1 ss sriracha (asiatisk chilisaus)

Slik gjør du

bar