Krydret fiskeburger med chilimajones
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Sei er en super fisk vi godt kan spise mer av. Seifilet er ofte rimeligere enn annen fisk, har massesmak og er anvendelig til mangeflotte fiskeretter. Gjør en vri på fiskemiddagen og server denstekte seifileten i burgerbrød sammen med salat og en sprek chilimajones! Dette kan lett bli en ny fiskefavoritt i familien!
Ingredienser
porsjoner
-
800 g seifilet -
2 ss hvetemel -
0,25 ts paprikapulver -
0,25 ts tørket timian -
0,25 ts salt -
0,25 ts kvernet pepper -
4 ss maisolje -
4 stk. hamburgerbrød -
0,5 pk ruccula á 65 g -
0,5 stk. rødløk
Squashsalat:
-
0,5 stk. grønn squash -
1 ss hvitvinseddik -
0,5 ts sukker
Chilimajones:
-
2 ss majones -
1 ss sriracha (asiatisk chilisaus)