Karrisuppe med revet kylling

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En suppe for hele familien med masse god smak av karri! For at suppen skal bli mer mettende kan den toppes med revet kyllingfilet, erter og løk.

Ingredienser

porsjoner

Karrisuppe:

  • 1 stk. løk
  • 1 stk. grønt eple
  • 2 ss margarin
  • 2 ss karri
  • 4 ss hvetemel
  • 1 l vann
  • 2 stk. hønsebuljongterning
  • 2 dl matfløte

Topping:

  • 2 stk. kyllingfilet
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 0,5 stk. finhakket løk
  • 2 stk. finsnittet vårløk
  • 0,5 pk frosne erter (á 350 g)
  • 2 ss margarin til steking

Slik gjør du

Server karrisuppen toppet med saftig kylling og friske erter.