Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kålpudding

Kålpudding

Ingredienser

porsjoner
  • 1 kg hodekål
  • 2 ss nøytral olje
  • 1 ss mørk sirup
  • 1 stk. løk
  • 500 g kjøttdeig , gjerne en blanding av storfe og svin
  • 1 stk. egg
  • 2 ss soyasaus
  • 1 dl kremfløte
  • 2 ss konsentrert oksefond
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 448 kcal
Fett 26 g
Protein 29 g
Karbohydrater 20 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (7)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Kålpudding er svensk husmannskost som er stadig er like populær. Hodekål og kjøttdeig bakt i ovnen med kraft, fløte, soya og sirup smaker helt nydelig. Server med rørte tyttebær eller en grønn salat.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 1 kg hodekål
  • 2 ss nøytral olje
  • 1 ss mørk sirup
  • 1 stk. løk
  • 500 g kjøttdeig , gjerne en blanding av storfe og svin
  • 1 stk. egg
  • 2 ss soyasaus
  • 1 dl kremfløte
  • 2 ss konsentrert oksefond
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 448 kcal
Fett 26 g
Protein 29 g
Karbohydrater 20 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server kålpuddingen med kokte poteter, rørte tyttebær og gjerne en grønn salat.

Kålpudding

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Hva er i sesong i Norge vinterstid?

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12428, server:MP-PRD-WEB12 15.12.2024 14:22:10