Glutenfrie fylte horn

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Saftige horn fylt med ost, skinke og hasselnøtter er godt å ha i matpakken, tursekken eller som et alternativ til kaker og andre søte saker i bursdager, avslutninger og dugnader. 

Ingredienser

porsjoner
  • 150 g smør
  • 6 dl melk
  • 1 pk tørrgjær
  • 1,5 ss fiberhusk
  • 250 g jyttemel
  • 500 g semper mix
  • 2 ts salt
  • 1 ss sukker
  • 1 ts bakepulver
  • 1 stk. egg til pensling
  • 0,5 dl gresskarkjerner til pynt

Fyll:

  • 1 pk kokt skinke
  • 200 g revet ost
  • 2 ss grovhakkede hasselnøtter ( kan sløyfes )

Slik gjør du

Hornene kan godt fryses. Ta dem opp på morgenen, så tiner dem og er klare til du eller barna skal spise lunsj.