Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Buns med pinnekjøtt

Buns med pinnekjøtt

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g ferdigdampet pinnekjøtt
  • 4 stk. brioche hamburgerbrød

Pepperglaze:

  • 200 g sukker
  • 2 dl eplecidereddik
  • 1 stk. rød chili
  • 100 g frisk ingefær
  • 6 båter hvitløk
  • 1 dl søt soyasaus (ketjap manis)
  • 1 potte frisk koriander
  • 2 ss hel pepper

Rømmedressing:

  • 2,5 dl rørosrømme
  • 2 ts hvitløkspulver
  • 2 ts løkpulver
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper

Syltede grønnsaker:

  • 2 dl riseddik
  • 1,5 dl sukker
  • 2 ss vann
  • 2 ts salt
  • 2 stk. gulrot
  • 1 stilk stilkselleri (stangselleri)
  • 0,5 stk. agurk
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 1905 kcal
Fett 118 g
Protein 74 g
Karbohydrater 134 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Har du pinnekjøtt til overs fra middagen kan du prøve deg på denne "burgeren". Pepperglaze sammen med det salte pinnekjøttet er en nydelig smaksopplevelse.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g ferdigdampet pinnekjøtt
  • 4 stk. brioche hamburgerbrød

Pepperglaze:

  • 200 g sukker
  • 2 dl eplecidereddik
  • 1 stk. rød chili
  • 100 g frisk ingefær
  • 6 båter hvitløk
  • 1 dl søt soyasaus (ketjap manis)
  • 1 potte frisk koriander
  • 2 ss hel pepper

Rømmedressing:

  • 2,5 dl rørosrømme
  • 2 ts hvitløkspulver
  • 2 ts løkpulver
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper

Syltede grønnsaker:

  • 2 dl riseddik
  • 1,5 dl sukker
  • 2 ss vann
  • 2 ts salt
  • 2 stk. gulrot
  • 1 stilk stilkselleri (stangselleri)
  • 0,5 stk. agurk
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 1905 kcal
Fett 118 g
Protein 74 g
Karbohydrater 134 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12428, server:MP-PRD-WEB15 15.12.2024 12:57:15