Blomkål- og potetcurry
- Tid
- 40–60 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Her har du en enkel, og kjempegod og akkurat passe hot vegetarisk curryrett. Curryer stammer fra Sørøst-Asia, og det finnes en uendelighet av ulike oppskrifter. De kan kalles både «tørre» og «våte», avhengig av hvor mye saus det er. Vår curry er «halvtørr».
Ingredienser
porsjoner
-
2 ss solsikkeolje -
1 stk. løk -
2 ss finrevet frisk ingefær -
3 båter hvitløk -
1 ts gurkemeie -
1 ts malt spisskummen -
1 ts karri -
1 boks hermetiske tomater -
1 stk. blomkål -
4 stk. potet -
1 stk. grønn chili -
0,5 ts sukker -
saften av
0,5 stk. sitron -
0,5 potte frisk koriander
Slik gjør du
Kokt ris kan gjerne serveres til.