Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
MatPrat Tester Britt Marlene

Webserien MatPrat Tester

I november 2017 lanseres webserien «MatPrat Tester» på YouTube. Serien utforsker ulike temaer som omhandler mat. Har du noen gang for eksempel lurt på om kresne barn kan kureres? Eller hvorfor noen blir ekstra irritable med tom mage? Er du like nysgjerrig som oss, er dette serien for deg.

Webserien består av en rekke korte og underholdende episoder, som slippes fortløpende ut året. Felles for alle episodene er at de tar for seg mylderet av informasjon som eksisterer om mat, og er litt «det du ikke visste du ville vite om mat». MatPrat skal nemlig ta en titt på informasjonen som rører seg i det store matuniverset, med et ønske om å bekrefte eller avkrefte en del av mytene på veien med hjelp fra fagfolk og gjennom eksperimenter.

Hvorfor er for eksempel noen barn kresne og andre ikke, og kan dette kureres? Eller hvorfor tør folk å utfordre seg selv innen ekstremsport, men ikke å spise mat som er gått ut på dato? Disse blant flere spørsmål skal vi finne ut av.

Hvorfor blir vi hangry?

Er du kanskje en av dem som blir hangry? Første MatPrat Tester tar for seg begrepet hangry, som er sammensatt av de engelske ordene «hungry» og «angry». Hangry beskriver en tilstand av dårlig humør eller irritasjon som følge av at du er sulten. Kanskje du kjenner deg igjen? Klikk her for å se første episode. 

Egen programleder

I webserien møter du programlederen Britt Marlene Kåsin som til daglig jobber som matrådgiver hos MatPrat. Det er hun som tar deg med på reisen etter svarene på de mange spørsmålene og mytene som eksisterer om mat.

– Det som gjør det så spennende å jobbe med mat, er at det alltid er noe nytt å lære. Mat handler om råvarer, retter og måltider, men det er også så mye rundt maten som er spennende å lære mer om, forteller Britt Marlene Kåsin.

Abonner på YouTube-kanalen vår, og bli med oss på matreisen fremover!

Sist oppdatert: fredag 17. november 2017

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB14 19.05.2024 01:00:08