Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Skinkestek i leirgryte

Noe til overs etter søndagsmiddagen

Det blir som regel rester igjen etter en deilig søndagsstek. Her får du forslag til hva du kan gjøre med dem!

Det blir som regel rester igjen etter en deilig søndagsstek. Her får du noen enkle og gode forslag til middager med rester av stek. Men husk: rens kjøtt fra bein mens steken enda er lunken, da går det lettest. Avkjøl kjøttet raskt og pakk det inn i aluminiumsfolie. I kjøleskap holder det seg godt i 3-4 dager.

Stek til overs kan også fryses, husk å pakk den godt inn. Maks lagringstid er 2 måneder. Du kan også bruke resten av steken i f.eks suppe, lapskaus, pai og pytt i panne!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9167, server:MP-PRD-WEB13 30.05.2024 12:36:42