Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Scampi med spekeskinke

Scampi med spekeskinke

Ingredienser

porsjoner
  • 12 stk. rå scampi (renset, med halen på)
  • 100 g revet mozzarella
  • 1 ts pepper
  • 12 skiver spekeskinke
  • 2 ss olivenolje

  • 1 dl søt chilisaus
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Spekemat er i grunnen en rett i seg selv, men kombinerer du det med andre smaker får du det lille ekstra. Spekeskinke og scampi - det bør du prøve!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 12 stk. rå scampi (renset, med halen på)
  • 100 g revet mozzarella
  • 1 ts pepper
  • 12 skiver spekeskinke
  • 2 ss olivenolje

  • 1 dl søt chilisaus

Slik gjør du

  1. Rull hver scampi inn i en skive spekeskinke med revet ost og pepper. Halen skal stikke ut i enden av rullen. Tre scampi på en og en tannpirker.
  2. Pensle med olivenolje, og stek de på grillen eller i ovnen på 230 °C i 6-8 minutter.
  3. Ha søt chilisaus i en liten skål og server som dip.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8570, server:MP-PRD-WEB14 16.04.2024 15:12:07