Eggerøre på bruschetta med spekeskinke

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
Under 20 min

Denne eggerøren er nydelig, med kremfløte og gressløk. Server på tynne skiver med ristet brød som smakfulle appetittvekkere eller en liten forrett.

Ingredienser

  • 4 stk egg
  • 4 ss kremfløte
  • 12 ts salt
  • 2 ss frisk gressløk

smør til steking

  • 1 stk liten baguette eller loff
  • 6 skive spekeskinke

Slik gjør du

  1. Pisk egg, fløte og salt lett sammen. Klipp gressløk i små biter og tilsett i røren. Hell røren i pannen som er så varm at smøret smelter lett uten å bli brunt. Trekk eggerøren sammen med gaffel etter hvert som den stivner. Avkjøl eggerøren noe.
  2. Kok opp vann og ha i spinaten. La det få et oppkok og avkjøl det i kaldt vann.
  3. Rist tynne skiver brød eller loff.
  4. Dekk eggerøren halvveis med spekeskinken. 

Hvordan lage eggerøre:

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.