Rødkål

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Rødkålen lager du enkelt selv, og det er raskere og enklere enn du tror! Rødkål smaker nydelig  til svinekjøtt, and og kalkun, og danskene bruker ofte rødkål på sine store smørrebrød, og i sammen med kald ribbe eller medisterkaker.

Ingredienser

porsjoner
  • 750 g rødkål
  • 2 stk. eple
  • 1 ts salt
  • 2,5 dl kjøttkraft
  • 2 ts eddik, 7 %
  • 2 ts sukker

Slik gjør du

bar

Du trenger: rødkål, epler, salt, kjøttkraft, eddik og sukker.

bar
bar
bar

bar

Deilig hjemmelaget rødkål klar til servering. 

Rør eventuelt inn litt fett fra juleribba før servering, det gir en ekstra god smak. Et par spiseskjeer ripsgelè gjør også susen.